Bestellen

Deze pagina is verouderd

Op de vernieuwde website vind je het bestelformulier samen met de prijs en productinformatie op één pagina. Lekker snel en gemakkelijk.

Via deze knop wordt je naar de homepagina gestuurd. Van daaruit kun je zoeken op product en onderaan de pagina gelijk bestellen. Je kunt ook via het hoofdmenu links naar het product gaan.Bestelformulieren

Wil je graag een bestelling opgeven? Vul dan hieronder het juiste bestelformulier in.

Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk je bestelbevestiging per email. Dit proces gaat nog handmatig. Door een van de onderstaande bestelformulieren in te vullen, ben je nog niet tot aankoop verplicht. Dit is vooral belangrijk om te weten als je vanuit het buitenland bestelt. De vrachtkosten variëren per land en per besteld artikel. Er komt pas een koopovereenkomst tot stand wanneer je aan het betalingsverzoek van Ideasonthefloor.com hebt voldaan.

Door je bestelling te plaatsen, ga je akkoord met de

Leveringsvoorwaarden en privacyverklaring

 

Wandkleed

Textielposter

Raambekleding

Fotomuur

Deursticker

Bij raambekleding of een fotomuur geef ik persoonlijk maatadvies en indien nodig help ik je tot een keuze te komen. Een bestelformulier is in dat geval niet nodig om alsnog in te vullen. Uiteraard krijg je wel een bestelbevestiging als we eruit zijn.

Wanddecoratie speciaal voor kerst

home

disclaimer

 

Dutch Dutch English English
×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

× Whatsapp contact