Retourneren

Verkeerd besteld artikel & 14 dagen retourrecht

Heeft u per abuis een verkeerd artikel besteld of  voldoet het artikel niet aan uw verwachting? In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u na het doen van aankopen op Ideasonthefloor.com het recht op een bedenkperiode van 14 dagen na ontvangst van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd. Dit geldt niet voor op maat geleverde producten. Deze artikelen zijn speciaal voor u afgemeten en neemt Ideasonthefloor.com niet retour. Lees in de Voorwaarden bij artikel 10.6 om welke producten het gaat. Wilt u een artikel retour sturen, vul dan het retourformulier in. U kunt alleen een artikel retour sturen als:

  • U het retourformulier invult + de pakbon meestuurt.
  • Het product in nieuwstaat is.
  • Het product in originele en onbeschadigde verpakking zit.

Ik verzoek u vriendelijk om mij vooraf te informeren over de retourzending, zodat ik hier rekening mee kan houden. De retourzending is altijd voor rekening en risico van de verzender en ik raad u aan het pakket degelijk te verpakken en te versturen met een Track&Trace code. Ik zal uw retourzending binnen 14 dagen afhandelen en het door u ontvangen bedrag terugboeken. Meer informatie over uw herroepingsrecht vindt u in mijn Voorwaarden bij artikel 9-10 en 11.


Download het retourformulier, vul in op uw eigen pc en print uit. Knip het adreslabel uit en plak dit op de doos. Verstuur het artikel met een Track&Trace code.


Home » Contact » Retourneren
×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×