Op tijd besteld, gegarandeerd voor kerst in huis
00 Days
00 Hrs
00 Mins
00 Secs
Expired
De kerst shop is open. Maak jouw Never Dull kleurrijke kerst compleet met een hip XL wandkleed of trendy behangcirkel. Liever een Natural kerst? Bekijk de Earthy Tones in de kerst shop.
Naar de kerst shop

Corona-virus informatie

Vanwege het corona-virus wil ik je graag op de hoogte brengen van mijn maatregelen.

Online kun je gewoon doorgaan met bestellen. Tot op heden is er geen vertraging in uitleveren en afleveren van bestelde produkten bij jou aan de deur. Mochten hier veranderingen in komen, pas ik dit aan in dit blog artikel. Als jouw bestelling al in verwerking is en er dreigt vertraging in de levertijd, houd ik nauw contact met je via email, telefoon of whatsapp chat.

Helaas is het tot 1 juni 2020 niet meer mogelijk om volgens afspraak bij mij aan huis het produkt Fotomuur te bezichtigen. Het alternatief is, om je een staal te sturen van WalltexPro®

Ook is het tot 1 juni 2020 niet meer mogelijk om een advies aan huis te bespreken. Omdat ik tot de kwetsbare groep behoor, is mijn eigen veiligheid prioriteit. Ik vraag je begrip hiervoor.

Er zijn voldoende moderne middelen zoals een videocall via whatsapp om mogelijkheden en wensen voor een persoonlijk ontwerp te bespreken. Zoom gebruik ik niet omdat deze app privacy problemen heeft. Als je het laten ontwerpen van een eigen fotomuur of deursticker of ander product overweegt, zullen wij helaas tot 1 juni op die manier onze ideeën en afspraken moeten afstemmen. 

We beleven samen deze crisis en samen doen wij op allerlei gebied concessies. Blijf sterk en bovenal blijf gezond.

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

Lieve groet, Marieke

4 Responses to “Corona-virus informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dutch Dutch English English
×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×