Home » Nieuwtjes » Corona-virus informatie

Vanwege het corona-virus wil ik je graag op de hoogte brengen van mijn maatregelen.

Bestellen

Online kun je gewoon doorgaan met bestellen. Tot op heden is er geen vertraging in uitleveren en afleveren van bestelde producten bij jou aan de deur. En zeker wanneer je kiest voor de vervoerder Onbezorgd, is er niets aan de hand. Mocht hier veranderingen in komen, pas ik dit aan in dit blog artikel. Als jouw bestelling al in verwerking is en er dreigt vertraging in de levertijd, houd ik nauw contact met je via email, telefoon of whatsapp chat.

Producten bezichtigen

Ideasonthefloor is geen fysieke winkel. Toch kun je wel langs komen om produkten bekijken. Dit kan alleen op afspraak. De 1,5 meter afstand wordt in acht gehouden. Ook kan ik je alleen binnen laten als je een mondkapje draagt. Kom zoveel mogelijk alleen. Een heel gezin kan ik helaas niet binnen laten.

De afspraak kan alleen doorgaan wanneer u als bezoeker en ik vrij zijn van corona gerelateerde klachten.

Woon je verder weg, dan kan ik een staal sturen van WalltexPro® of MultiTexPro® fotomuren.

Opnames zakelijke portretten

Opnames voor bedrijfsportretten zijn mogelijk, mits de ruimte waarin ik mijn studio opbouw niet gebruikt wordt door andere medewerkers. Ook dient de ruimte goed gelucht te kunnen worden. Zelf richt ik de ruimte zodanig in dat we de 1,5 m afstand in acht kunnen houden.

De afspraak kan alleen doorgaan wanneer het personeel(en ook ik) vrij is van corona gerelateerde klachten.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies bij jou thuis over je persoonlijke fotomuur is weer gestart. Dit is alleen mogelijk binnen mijn werkgebied Doetinchem-Arnhem-Nijmegen.

Woon je verder weg? Er zijn voldoende moderne middelen zoals een videocall via Teams of Whatsapp om mogelijkheden en wensen voor een persoonlijk ontwerp te bespreken. Zoom gebruik ik niet omdat deze app privacy problemen heeft. Als je het laten ontwerpen van een eigen fotomuur of deursticker of ander product overweegt en je woont op grotere afstand, kunnen wij op die manier onze ideeën en afspraken afstemmen. 

We beleven samen deze crisis en samen doen wij op allerlei gebied concessies. Hopelijk zijn we spoedig weer op de goede weg. Blijf sterk en bovenal blijf gezond.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

Lieve groet, Marieke


Tip: Lees mijn blog Okergeel vol interieurinspiratie om de warme herfstsfeer in je huis te brengen.


Producten bekijken

Foto’s bekijken


Home » nieuwtjes » Corona-virus informatie

6 reacties

  1. Hello, I do believe your website may be having browser compatibility problems.
    When I look at your blog in Safari, it looks fine however, if opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues.

    I just wanted to give you a quick heads up! Other than that, excellent site!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×