Dag van de zaak

Waar gaat dit artikel over.
In dit artikel ga ik in op Makro’s dag van de eigen zaak. Ook vertel ik wie ik ben en wat ik doe. Ik leg je uit wat ideasonthefloor.com kan betekenen voor jouw bedrijf, horecagelegenheid of woning.
De dag van de zaak, in dit artikel kom je achter welke actie ik houd op 9 oktober 2018, de dag van de eigen zaak. Lees verder en vind het uit.

"<img

Wanneer gaat het gebeuren

Op 9 oktober 2018 is het weer zover, de dag van de zaak bij Makro.

Dit online evenement is in het leven geroepen om de zelfstandige ondernemer te steunen. De mogelijkheid wordt geboden om je zaak te promoten met een aantrekkelijke actie. Makro zet je onderneming die dag in de spotlights.

Ook ik, Marieke van Helden eigenaar en oprichter, doe mee met mijn jonge bedrijf Ideasonthefloor.com gespecialiseerd in fotokunst.

13 september 2017 heb ik de website ideasonthefloor.com gelanceerd. Er volgde een jaar van hard werken, ontwerpen en verbeteren. En nog steeds valt er veel aan de webshop te verbeteren.

Maar het belangrijkst is, dat ik geloof in mijn product. Ik wil daar zoveel mogelijk mensen van mee laten genieten. Daarom presenteer ik mijn bedrijf graag op de dag van de zaak.

Wat biedt ideasonthefloor.com

"<img

Ik werkt vanuit een diepgaande passie die voortkomt uit een verwondering die ik heb gekregen voor de natuur, het leven, wij mensen. Kijk nou wat wij mensen met z’n allen allemaal maken! Dat gevoel laat ik terugkomen in de ontwerpen. Door te kijken naar de werken zie je steeds meer.

 

Ik wil die verwondering overbrengen op andere mensen zowel in de woonkamer als de bedrijfsruimte.

Naast de ontwerpen fotokunst lever ik ook gewoon mooie afbeeldingen. Deze zijn eveneens online te bestellen.

"<img

De fotokunst is te bestellen op allerlei materialen, wat mijn product uniek maakt.

Hierbij kun je denken aan een fotomuur, zo groot als jij wilt. Het materiaal is zelfs geschikt in de badkamer.

Of een mooie afdruk op een textielposter of deursticker. Het meest uniek is wel de raambekleding, een licht doorlatend doek dat optimale privacy biedt. Je kunt van binnenuit gewoon door de afbeelding heen kijken en dat is ideaal. De afdruk op het doek zorgt voor een mooie sfeer zodat het uitzicht vanaf kantoor of de bank ineens boeiend is. De nestelringen waar de spanhaken in het kozijn doorheen gaan, geeft deze raambekleding een stoere industriële uitstraling.

"<img

Net nieuw is de licht doorlatende raamfolie. Door een speciale druktechniek kijk je net als bovenstaand doek wel naar buiten, maar buiten niet naar binnen. Dit materiaal heb ik toegevoegd aan de webshop omdat dit bruikbaar is bij kunststof kozijnen en in de natte ruimte.  Dit folie wordt direct op het raam geplakt aan de binnen- of buitenzijde.

Voor wie is ideasonthefloor.com

Ik werk voor zowel bedrijven als particulieren. Mijn fotokunst is voor iedereen die van gewaagde en vernieuwende, veelal kleurrijke keuzes houdt met een industriële uitstraling. Mijn fotokunst is voor mensen die wel een risico durven nemen met een statement in huis, bedrijf of horecagelegenheid.

Maar als je wel van fotokunst houdt, maar niet zo van prominent aanwezig, dan is een deursticker of een textieldoek een goed alternatief.

Van welke actie kan ik van profiteren

Dit is natuurlijk de meest interessante alinea in mijn artikel. Want welke actie gaat er nu van start op de dag van de zaak.

Mijn werk is uniek en ik produceer kleine oplages. Ik ben kritisch. Vind ik het niet mooi geprint of afgewerkt, dan is het ook niet geschikt voor mijn klant. Kortom, ik besteed zorg en aandacht aan ieders bestelling.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe mensen om van de ontwerpen te kunnen genieten.

Daarom gaat op 9 oktober, de Macro dag van de zaak, een fantastisch actie van start. En niet alleen voor een fotomuur, maar het gehele assortiment aan woondecoratie. Hieronder vallen de fotomuur, textielposters, deurstickers en de raamdecoratie.

9 oktober 2018 dag van de zaak actie:

Wanneer je in de maand oktober online een bestelling plaatst, krijg je 15% korting op het aankoopbedrag.

direkt naar dag van de zaak actie

Waar moet ik zijn

Neem vast een kijkje in de ruime collectie fotokunst en bedenk welke je het meest aanspreekt. Stel je  vragen. Past dit op mijn muur, deur of raam, of zijn er aanpassingen nodig? Ben je zelf handig en vrij zeker van je zaak? Vraag alvast een offerte aan, deze is 2 maanden geldig. En de rest wijst zich vanzelf. Bestel wel uiterlijk half november om voor kerst je bestelling in huis te hebben.

direct naar de website

Ik hoop dat je mijn artikel met belangstelling heb gelezen en je net zo gelooft in mijn produkt als ik zelf. Je bent van harte welkom om eens rond te kijken en te ontdekken welk ontwerp het bij jou goed zou doen.

<img decoding=” width=”93″ height=”93″>

Graag tot ziens in mijn webshop op 9 oktober 2018, de dag van de zaak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×