Galerij wanddecoratie foto


Welkom op de afbeeldingen pagina voor al je wanddecoratie foto. Op deze pagina staan alle ontwerpen en afbeeldingen op een rij. Kies in deze fotogalerij een ontwerp voor je woondecoratie. Als je hierboven op een afbeelding klikt, zoek je op onderwerp. Wil je eerst meer weten, lees dan even verder. 

Klik op een button om naar het thema te gaan

Omdat deze afbeeldingen pagina’s niet overdreven groot zijn, kun je snel en eenvoudig kiezen. Want duizenden afbeeldingen om uit te kiezen, wie ziet door de bomen het bos dan nog?
Kies in deze galerij op onderwerp een stoer of subtiel foto ontwerp voor je woondecoratie. Waar je beslist een kijkje moet nemen, is het tabblad fotokunst. In deze galerij vind je mijn unieke foto ontwerpen. En voor welk materiaal je ook kiest om het ontwerp op te printen, de oplage is klein. 

 

Uit welke produkten kan ik kiezen?

Er zijn veel manieren om je wand te decoreren zoals een wandkleed of een fotomuur. De verschillende produkten staan onder de home pagina op onderwerp uitgelegd. Je hebt keuze uit de wanddecoratie textielposter en extra grote wandkleden. Een fotomuur in de badkamer is eveneens mogelijk door speciaal waterbestendig materiaal te gebruiken. Wil je een fotomuur bij het natte gedeelte van je keuken dan is een afdruk op kunststof weer heel geschikt. Kies voor de specificaties van deze wandplaat het tabblad materialen. Omdat de belangstelling voor canvas wanddecoratie afneemt, heb ik het niet meer standaard in het assortiment. Maar uiteraard kan het besteld worden als jij dat graag wilt.
Raamdecoratie biedt ik aan op diverse materialen. En tot slot heb ik ook nog deurstickers in het assortiment.

 

Kom je er niet uit, of zijn er andere vragen? Zoek je bijvoorbeeld iets speciaals? Of wil je graag een afdruk vanaf mijn Instagram @Ideasonthefloor of @thenewmarieke?  Je kunt direct een whatsapp bericht sturen met de knop rechts op je scherm of mail me via het contactformulier. Dan kun je direct horen of jouw favoriet ook geschikt is voor een afdruk. Ik wil me onderscheiden door je juist zelf te helpen. Niet alles zal passen bij jouw stijl in je interieur of bedrijfsruimte. Daar wil ik je graag bij adviseren. Ik maak ook geen massaproductie. Alle fotokunst is leverbaar in een vooraf bepaalde oplage van maximaal 300 gedrukte exemplaren. Samen komen we er wel uit voor je wanddecoratie foto die het best bij jouw interieur of bedrijfsruimte past.

 

home

Dutch Dutch English English
×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

× Whatsapp contact