Galerij wanddecoratie foto


Klik op een button om naar een galerij te gaan.

Kies in deze fotogalerij een ontwerp voor je wanddecoratie foto. Als je hierboven op een afbeelding klikt, zoek je op onderwerp. Wil je eerst meer weten, lees dan even verder.

Welkom op de afbeeldingen pagina voor al je wanddecoratie foto. Op deze pagina staan alle ontwerpen en afbeeldingen op een rij. Omdat deze afbeeldingen pagina’s niet overdreven groot zijn, kun je snel en eenvoudig kiezen. Want duizenden afbeeldingen om uit te kiezen, wie ziet door de bomen het bos dan nog? Kies in deze galerij op onderwerp een stoer of subtiel foto ontwerp voor je wanddecoratie.

Waar je beslist een kijkje moet nemen, is het tabblad fotokunst. In deze galerij vind je mijn unieke foto ontwerpen. En voor welk materiaal je ook kiest om het ontwerp op te printen, de oplage is klein.

Uit welke produkten kan ik kiezen?

Er zijn veel manieren om je wand te decoreren zoals een wandkleed of een fotomuur. De verschillende produkten staan in het hoofdmenu uitgelegd. Een fotomuur in de badkamer is eveneens mogelijk door speciaal waterbestendig materiaal te gebruiken. Wil je een fotomuur bij het natte gedeelte van je keuken dan is een afdruk op kunststof weer heel geschikt. Kies voor de specificaties van deze wandplaat het tabblad materialen.


Maar daarnaast kan een ontwerp ook een deursticker worden of een folie op het raam. Bovendien levert Ideasonthefloor een eigen ontwikkelde serie raambekleding. Deze is wel lichtdoorlatend, maar biedt optimale privacy in huis.

Kom je er niet uit, of zijn er andere vragen? Zoek je bijvoorbeeld iets speciaals? Of wil je graag een afdruk vanaf mijn Instagram @Ideasonthefloor of @thenewmarieke?  Je kunt direct een whatsapp bericht sturen met de knop rechts op je scherm of mail me via het contactformulier. Dan kun je direct horen of jouw favoriet ook geschikt is voor een afdruk.

Ik wil me onderscheiden door je juist zelf te helpen. Niet alles zal passen bij jouw stijl in je interieur of bedrijfsruimte. Daar wil ik je graag bij adviseren. Ik maak ook geen massaproductie. Alle fotokunst is leverbaar in een vooraf bepaalde oplage van maximaal 30 gedrukte exemplaren. Samen komen we er wel uit voor je wanddecoratie foto die het best bij jouw interieur of bedrijfsruimte past.

bestellen

materialen

contact

prijzen

home

bijzondere fotokunst