about me

De eigenaar van Ideasonthefloor.com is de fotograaf en kunstenaar Marieke van Helden. Zij overleefde een dubbele longtransplantatie en besloot in deze extra gegeven tijd haar echte passie te gaan volgen. Ze vond een nieuwe passie in de natuurfotografie en het bewerken van hout. De fotografie is verkrijgbaar als woondecoratie. Ook werkt ze foto’s verder uit tot eigenzinnige foto kunst.

Mijn doelen

Het grootste doel dat ik als fotograaf en ontwerper heb, is om mensen blij te maken met wat ik aan fotografische kunst en woon artikelen maak.

Op de foto: Marieke van Helden ๐Ÿ€, eigenaar Ideasonthefloor.com

Voorheen was ik werkzaam als portretfotograaf van vooral kleine kinderen. Ook was ik actief als trouwreportage fotograaf.

In mijn herstelperiode raakte ik aan de wandel in de natuur. In die tijd ontdekte ik de rust die de natuur mij geeft en hoe mooi onze natuur is. De drive om dit vast te leggen was al snel ontstaan.

Verwonderen

Als de natuur zoveel te bieden heeft, dan wil ik dat in de huiskamer van iedereen brengen.

Op de foto: Marieke van Helden ๐Ÿ€, eigenaar Ideasonthefloor.com

Het plan voor een nieuw bedrijf was ontstaan. In Ideasonthefloor.com kan ik al mijn kwaliteiten samenbrengen. Want naast de fotografie, ben ik graag met meubels bouwen bezig. Elk gemaakt stuk is uniek en bewerkt met fotografie. Ook werk ik aan kunstwerken van wegwerpmaterialen.

Passie

Ik kan al mijn passie kwijt in Ideasonthefloor met fotografie, houtbewerking, textiel bewerking en creatieve technieken.

Op de foto: Marieke van Helden ๐Ÿ€, eigenaar Ideasonthefloor.com

Die passie deel ik graag met jou in de vorm van wanddecoratie, raambekleding en deurstickers. En eind van dit jaar zal er een pagina met kleine cadeautjes bijkomen. Zakjes, potjes, flesjes en kistjes kunst vol verwondering voor een klein prijsje.

Wil je meer over mij persoonlijk te weten komen? Klik dan even op het LinkedIn icoon. Volg me gelijk ook op Instagram om op de hoogte te blijven. Ik ben daar actief met twee accounts.

@thenewmarieke is het account met vooral mijn fotografie @ideasonthefloor is het interieuraccount met actualiteiten zoals ontwerp- en maakprocessen, dingen die mij bezighouden, plantjes, enz.

Talisman ๐Ÿ€

Het klavertje vier is mijn talisman vanwege het geluk dat ik heb gehad om te mogen blijven leven.

Afbeelding: kjpargeter op Freepik

×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×