op de deur

Deze pagina is verouderd

Op de vernieuwde website vind je deze pagina terug met producten waar de specificaties en prijzen op dezelfde pagina staan. lekker snel en overzichtelijk.


Waarom zou kunst alleen boven de bank mogen hangen? Gebruik je deuren als lijst en kies uit de diverse deurstickers.

Wat is een deursticker met fotokunst?

Het is een aanvulling in een eentonige ruimte, of een ruimte waar niet veel plaats is aan de muur. Dan biedt zo’n kale witte deur waar je op uitkijkt een mooie lege plek aan.

Op die manier is in het jaar 2013 dit idee ontstaan. Vanuit onze zithoek kijken wij via de keuken naar de binnendeur naar de garage. Dat is geen mooi uitzicht, zo’n kale deur. Een kleurtje ging niet helpen en besloot ik een deursticker voor onszelf  te ontwerpen. Deze deursticker zit er anno 2019 nog steeds op en bevalt ons prima.

Natuurlijk zijn er inmiddels allerlei bedrijven die deurstickers leveren. Dit zijn allemaal stockfoto’s. Het nadeel daaraan is dat je die foto’s werkelijk overal kunt tegenkomen. De fotokunst en overige foto’s van Ideasonthefloor.com zijn niet als stockfoto verkrijgbaar. Ze worden alleen in deze webwinkel aangeboden en zijn daardoor uniek, maar toch betaalbaar. Het materiaal is van PVC en mag daardoor nat geplakt worden. Het kan tegen een stootje omdat het zelfs outdoor gebruikt kan worden. Ga voor de specificaties naar de materialen.

Kies je favoriet in de galerij.

Voor de mooiste kwaliteit, kun je het best kiezen voor een staand ontwerp of foto. De meeste ontwerpen kunnen aangepast worden naar de goede deurmaat. De fotokunst voegt zoveel toe dan het gebruik van zomaar een mooie foto uit een standaard assortiment. Gebruik je deuren voor een statement.

 

Een impressie

 

contact

home

galerij

Dutch Dutch English English
×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

× Whatsapp contact