op de deurWaarom zou fotokunst zich alleen boven de bank mogen bevinden? Gebruik je deuren als lijst en kies uit de diverse deurstickers.Wat is een deursticker met fotokunst

Het is een aanvulling in een eentonige ruimte, of een ruimte waar niet veel plaats is aan de muur. Dan biedt zo’n kale witte deur waar je op uitkijkt een mooie lege plek aan.

Op die manier is in het jaar 2013 dit idee ontstaan. Vanuit onze zithoek kijken wij via de keuken naar de binnendeur naar de garage. Dat is geen mooi uitzicht, zo’n kale deur. Een kleurtje ging niet helpen en besloot ik een deursticker voor onszelf  te ontwerpen. Deze deursticker zit er anno 2018 nog steeds op en bevalt ons prima. Natuurlijk zijn er inmiddels allerlei bedrijven die deurstickers leveren. Dit zijn allemaal stockfoto’s. Het nadeel daaraan is dat je die foto’s werkelijk overal kunt tegenkomen. De fotokunst en overige foto’s van Ideasonthefloor.com zijn niet als stockfoto verkrijgbaar. Ze worden alleen in deze webwinkel aangeboden en zijn daardoor uniek, maar toch betaalbaar.

Het materiaal is van PVC en mag daardoor nat geplakt worden. Het kan tegen een stootje omdat het zelfs outdoor gebruikt kan worden. Ga voor de specificaties naar de materialen.

Kies je favoriet in de galerij. Voor de mooiste kwaliteit, kun je het best kiezen voor een staand ontwerp of foto.

De meeste ontwerpen kunnen aangepast worden naar de goede deurmaat. De ontwerpen zijn veelal in collagevorm wat het zoveel eigenzinniger maakt dan zomaar een mooie foto. Gebruik je deuren voor een statement.

bestellen

materialen

contact

prijzen

home

bijzondere fotokunst