voor het raam

Klassieke vitrage heeft mij persoonlijk nooit aangesproken. Daarom heb ik een eigen vitragelijn ontwikkelt die ik liever raambekleding noem.
Een ontwerp raambekleding
<img alt=”ideasonthefloor” src=”/media/1401/raambekleding.jpg”>
De mens reist……..Warme tinten in een wazige achtergrond vol zomerse kleuren. Het zorgt elk seizoen voor een goede basis in huis of in de kantoorruimte. Dit ontwerp is gemaakt voor een liggend raam.

Oneway vision nesteldoek Dit is wel het meest imposante produkt in de collectie industriële raambekleding. Het is zoiets totaal anders dan klassieke vitrage. Klassieke vitrage heeft mij persoonlijk nooit aangesproken. Daarom heb ik een eigen vitragelijn ontwikkelt die ik liever raambekleding noem. Het is een stoer half transparant doek met grote nestels en heeft een industriële uitstraling. Het doek hangt in spiegelbeeld voor het raam. Daardoor kun je wel naar buiten blijven kijken. Ook worden de kleuren van binnenuit zo mooi zacht. Het doek spant in het raamkozijn met meegeleverde spanhaken. De raambekleding biedt voldoende gelegenheid om naar buiten te kijken terwijl de natuurlijke lichtinval behouden blijft. De raambekleding biedt daardoor optimale privacy. Met andere woorden: buiten kijkt niet naar binnen. Het doek hangt in spiegelbeeld voor het raam. In overleg bepaal je welke delen je liever niet in spiegelbeeld wilt. Het doek spant in het raamkozijn met meegeleverde spanhaken.

<img alt=”ideasonthefloor” src=”/media/5655/detail tekst raambekleding.jpg”>
“De mens reist de hele wereld af op zoek naar wat hij nodig heeft om het vervolgens bij thuiskomst te vinden.”
<img alt=”ideasonthefloor” src=”/media/5661/detail raambekleding-ideasonthefloor.jpg”>
Spanhaken en grote nestels
<img alt=”ideasonthefloor” src=”/media/raambekleding-in-inrerieur.jpg”>
De nestels en spanhaken duidelijk zichtbaar

Oneway vision raamfolie Wanneer je liever het doek vast op de ruit wilt hebben omdat je bijvoorbeeld geen geschikte kozijnen hebt, is er een raamfolie in het assortiment. Deze raamfolie heeft dezelfde kwaliteiten als het doek. Wat aan die folie interessant is, is dat de fotokunst ook opgedeeld kan worden in kleine vlakken. Gaaf voor als je ramen met spijlen hebt. Deze vind je bij de materialen voor op het raam. Het is een geperforeerde (60% dicht | 40% gaatjes), zelfklevende folie. Dit materiaal plak je aan de binnenkant van je raam. Het nadeel ten opzichte van het nesteldoek is dat je nu van buitenaf geen afbeelding kunt zien. Het grote voordeel is dat je niet in je (kunststof) kozijnen hoeft te schroeven. Nog een voordeel is dat het geschikt is voor naar binnen openklappende ramen of kleinere ramen.

Licht doorlatende zandstraalfolie Dit is mooi materiaal voor ramen waarbij je niet wilt dat er naar binnen wordt gekeken. Ook is het niet noodzakelijk dat je zelf naar buiten kunt kijken. Wel is de lichtinval belangrijk. Deze raamfolie heeft het zandstraaleffect: alsof het raam gezandstraald is. Het ziet er zo mooi parelmoer uit, maar met een heel subtiel effect. Het is zoveel mooier dan het bekende melkglas folie vanwege deze uitstraling. En dan kan er ook nog een kunstwerk op gedrukt worden. Wat wil je nog meer!

Het zandstraalfolie biedt privacy op glazen ramen, deuren en wanden zonder een zakelijk effect. Het geeft juist een chique uitstraling. Deze zelfklevende folie is ondoorzichtig maar laat wel licht door. Ideaal voor ramen in je badkamer, de voordeur, binnendeuren met een raam. In openbare gebouwen en bedrijven is dit zandstraalfolie heel geschikt in wachtkamers, spreekruimtes, kantoor afscheidingen en op deuren met een raam.

bestellen

materialen

contact

prijzen

home

bijzondere fotokunst