voor het raam

Dit is een verouderde pagina

Klik op onderstaande button om naar de nieuwe website te gaan.

Zoek je iets vernieuwends voor je ramen? Hier kun je het vinden.

Klassieke vitrage heeft mij persoonlijk nooit aangesproken. Daarom heb ik een eigen vitragelijn ontwikkeld die ik liever raambekleding noem. Het is een nesteldoek en heeft zo’n stoere uitstraling dat het mij nog steeds niet verveelt.

Oneway vision nesteldoek

Dit is wel het meest imposante produkt in de collectie industriële raambekleding. Het is zoiets totaal anders dan klassieke vitrage. Oneway vision nesteldoek is een stoer half transparant doek met grote nestels en heeft een industriële uitstraling. Het doek hangt in spiegelbeeld voor het raam. Daardoor kun je wel naar buiten blijven kijken zonder dat je van buiten naar binnen kijkt. Ook worden de kleuren van binnenuit zo mooi zacht. Het doek spant in het raamkozijn met meegeleverde spanhaken. De raambekleding biedt voldoende gelegenheid om naar buiten te kijken terwijl de natuurlijke lichtinval behouden blijft. De raambekleding biedt daardoor optimale privacy. Met andere woorden: buiten kijkt niet naar binnen. Het doek hangt in spiegelbeeld voor het raam. In overleg bepaal je welke delen je liever niet in spiegelbeeld wilt. Het doek spant in het raamkozijn met meegeleverde spanhaken.

Oneway vision raamfolie

Wanneer je liever het doek vast op de ruit wilt hebben omdat je bijvoorbeeld geen geschikte kozijnen hebt, is er een raamfolie in het assortiment. Deze raamfolie lijkt heel erg op het nesteldoek. Wat aan die folie interessant is, is dat de fotokunst ook opgedeeld kan worden in kleine vlakken. Gaaf voor als je ramen met spijlen hebt. Deze vind je bij de materialen voor op het raam. Het is een geperforeerde (60% dicht | 40% gaatjes), zelfklevende folie. Dit materiaal plak je aan de binnenkant van je raam. Het nadeel ten opzichte van het nesteldoek is dat je nu van buitenaf geen afbeelding kunt zien. Het grote voordeel is dat je niet in je (kunststof) kozijnen hoeft te schroeven. Nog een voordeel is dat het geschikt is voor naar binnen openklappende ramen of kleinere ramen.

Licht doorlatende zandstraalfolie

Dit is mooi materiaal voor ramen waarbij je niet wilt dat er naar binnen wordt gekeken. Ook is het niet noodzakelijk dat je zelf naar buiten kunt kijken. Wel is de lichtinval belangrijk. Deze raamfolie heeft het zandstraaleffect: alsof het raam gezandstraald is. Het ziet er zo mooi parelmoer uit, maar met een heel subtiel effect. Het is zoveel mooier dan het bekende melkglas folie vanwege deze uitstraling. En dan kan er ook nog een kunstwerk op gedrukt worden. Wat wil je nog meer! Het zandstraalfolie biedt privacy op glazen ramen, deuren en wanden zonder een zakelijk effect. Het geeft juist een chique uitstraling. Deze zelfklevende folie is ondoorzichtig maar laat wel licht door. Ideaal voor ramen in je badkamer, de voordeur, binnendeuren met een raam. In openbare gebouwen en bedrijven is dit zandstraalfolie heel geschikt in wachtkamers, spreekruimtes, kantoor afscheidingen en op deuren met een raam.

contact

 

home

galerij

Dutch Dutch English English
×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

× Whatsapp contact