aan de wand

Een groot wandkleed met fotokunst aan je wand is een stoere interieurtrend. Het heeft als voordeel dat je het kunt verplaatsen als je de meubels eens anders wilt neerzetten.

Het wandkleed is een afdruk op geweven textieldoek in een licht wasbare kwaliteit op maximaal 30ºC. Ideasonthefloor.com heeft voor jou de beste materialen bekeken en getest. Zo komen de kleuren van de fotokunst perfect over op het materiaal aan jouw wand. Of dit nu in de horeca gebruikt gaat worden of in een privé woning. Je kunt deze bestellen met een tunnel en houten stokken om direct op te hangen. Of je bestelt hem volledig omzoomt en ben je vrij hoe je dit aan je wand bevestigt. Het stiksel is altijd handmatig gestikt en in dezelfde kleur als het gekozen kunstwerk.

Ook is er de textielposter van ideasonthefloor.com die je wel eens op een evenement tegenkomt of bij een giveaway op Instagram. Deze is altijd fabrieksmatig gezoomd en heeft een wit stiksel met beukenhouten stokken. Deze is van een eenvoudiger kwaliteit. De ontwerpen uit de galerij fotokunst worden hier niet op geprint. Wel alle foto’s uit de andere galerijen.

Verfraai je interieur of bedrijfsruimte met een stoer wandkleed, van klein tot heel groot!
Een greep uit de ontwerpen

Om alle fotokunst te bekijken, surf je via de snelkiezer of het hoofdmenu naar het tabblad “Fotokunst”

contact

home

galerij

 

Dutch Dutch English English
×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button om met mij te chatten

× Contact