aan de wand

Een groot wandkleed met fotokunst aan je wand is een stoere interieurtrend. Het heeft als voordeel dat je het kunt verplaatsen als je de meubels eens anders wilt neerzetten. Het wandkleed is een afdruk op geweven textieldoek in een licht wasbare kwaliteit op maximaal 30ºC. Ideasonthefloor.com heeft voor jou de beste materialen bekeken en getest. Zo komen de kleuren van de fotokunst perfect over op het materiaal aan jouw wand. Of dit nu in de horeca gebruikt gaat worden of in een privé woning. Je kunt deze bestellen met een tunnel en houten stokken om direct op te hangen. Of je bestelt hem volledig omzoomt en ben je vrij hoe je dit aan je wand bevestigt. Het stiksel is altijd handmatig gestikt en in dezelfde kleur als het gekozen kunstwerk.
Ook is er de textielposter van ideasonthefloor.com die je wel eens op een evenement tegenkomt of bij een giveaway op Instagram. Deze is altijd fabrieksmatig gezoomd en heeft een wit stiksel met beukenhouten stokken. Deze is van een eenvoudiger kwaliteit. De ontwerpen uit de galerij fotokunst worden hier niet op geprint. Wel alle foto’s uit de andere galerijen.
Verfraai je interieur of bedrijfsruimte met een stoer wandkleed.

 

 

Een greep uit de ontwerpen
Falling flowers waanzinnig mooie bloemen dwarrelen de hoofdrol.
<img alt=”paddenstoelen zeegroen foto op doek” src=”/media/5524b/paddenstoelen-zeegroen-foto-op-doek.jpg”>
A far far forest verwondering bij een miniatuurwereld.
Magic Tree  Ook geschikt als muurbehang. De mogelijkheden daarin vind u in het menu op de muur
Spooky atmosphere Paarden en runderen nemen de bossen over. Een aanrader op groot formaat, want hoe gaaf is dit ontwerp! Ook te bestellen als muurbehang in het menu bij op de muur
Bloom where you are planted  De tekst van deze quote is subtiel verwerkt in de stenen muur. De verhouding van deze poster is vierkant.  In dit thema is ook meubilair te vinden in het menu bij een meubelstuk
                    Detail tekst:  

 

In seed time learn  Dit bijna naar appeltaart geurende  ontwerp is zeer geschikt in de keuken. Of wat dacht u van de dining room.
Trillende lente   Als de winter te lang duurt en nog geen sneeuwklokje te zien is………
Live in the sunshine  Vol verlangen naar de zomer als het een beetje nederlands nat blijft…………..Ook in dit ontwerp zijn subtiele industriële structuren verwerkt.

bestellen

materialen

contact

prijzen

home

bijzondere fotokunst