aan de wand

Deze pagina is verouderd, met onderstaande button ga je naar de vernieuwde website

Een groot wandkleed met fotokunst aan de wand is een stoere interieurtrend. Het heeft als voordeel dat je het kunt verplaatsen als je de meubels eens anders wilt neerzetten.

Op deze pagina leg ik kort uit welke mogelijkheden er zijn om je wand te decoreren. Voor meer specifieke informatie verwijs ik je naar de pagina’s materialen en prijzen. In de galerij zie je alle verkrijgbare beelden op onderwerp gesorteerd.

Het wandkleed

Het wandkleed is een afdruk op zeer fijn geweven Percal in een licht wasbare kwaliteit op maximaal 30ºC. Ideasonthefloor.com heeft voor jou de beste materialen bekeken en getest. Zo komen de kleuren van de foto kunst perfect over op het materiaal aan jouw wand. Of dit nu in de horeca gebruikt gaat worden of in een privé woning. Je kunt deze volledig omzoomd bestellen en ben je vrij hoe je dit aan je wand bevestigt. Het stiksel is altijd handmatig gestikt en in dezelfde kleur als het gekozen kunstwerk. En ook goed om te weten, is dat het wandkleed in Nederland wordt geproduceerd. Dit was voorheen in het buitenland en niet goed voor ons milieu. Zoek je een oplossing om de akoestiek in een ruimte te verbeteren? Medio 2020 komen nieuwe producten op de website.

 
Medio 2020 wordt de collectie uitgebreid met een wandkleed op een roede.

De textielposter

De textielposter is een doek met tunnels onder en boven en beukenhouten stokken. Je bevestigt zelf het meegeleverde lederlook koord en het is klaar om opgehangen te worden. Deze textielposter is altijd fabrieksmatig gezoomd en heeft daarom een wit stiksel. Het materiaal is van een soepele polyester waar de kleuren prachtig op uitkomen. Het kan niet rafelen en dat is natuurlijk ideaal. Ook de textielposter wordt lekker milieubewust in Nederland geproduceerd.

Verfraai je interieur of bedrijfsruimte met een stoer wandkleed, van klein tot heel groot!

De wandplaat

De wandplaat is een dubbelzijdig aluminium met een dun laagje kunststof daartussen, beter bekend onder de naam Dibond. Deze is ook op allerlei formaten te bestellen en eigenlijk ideaal als smalle strook achter je aanrecht. Door de aangebrachte finish is de wandplaat goed afneembaar.

De fotomuur

De fotomuur doe je niet aan je wand, maar op de muur. Voor uitgebreide informatie klik Op de muur

Een greep uit de ontwerpen

Om alle fotokunst te bekijken, surf je via de snelkiezer of het hoofdmenu naar het tabblad “Fotokunst”

contact

home

galerij

 

Dutch Dutch English English
×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×