Fotoprodukten site vandaag online

Het is zover, vandaag donderdag 9 november, is de site online!! ️🎉❤️️🎉

Ik nodig u van harte uit om de website door te bladeren. Speciale aandacht voor  voor het raam  een poster  een meubelstuk

En niet te vrgeten, de belangrijkste pagina de galerij

Nu de site klaar is, op het een en ander perfectioneren na, ga ik me weer bezighouden met wat ik het liefst doe. En dat is u blij maken met mijn ontwerpen. Want natuurlijk wilt u ook fotoprodukten als deurstickers en wandkleden zien. De site wordt regelmatig aangevuld met nieuwe fotoprodukten en alle specificaties zijn terug te vinden op de pagina materialen. Meldingen hierover vindt u op Facebook, Instagram en ook hier in de berichten.

Ik sta natuurlijk altijd open voor verbeteringen. Dus ziet u iets op de website wat anders of handiger kan, laat u dan een reactie achter bij dit bericht.

Ideasonthefloor.com wenst u veel koopplezier! 🙂