Galerij


Welkom in mijn foto galerij op thema. Klik op een button om naar het thema te gaan en kies je woondecoratie of blader er lekker doorheen om alleen te genieten van mijn foto’s.

Kom je er niet uit, of zijn er andere vragen? Zoek je bijvoorbeeld iets speciaals? Of wil je graag een afdruk vanaf mijn Instagram @Ideasonthefloor of @thenewmarieke?  Je kunt direct een whatsapp bericht sturen met de knop rechts op je scherm of mail me via het contactformulier. Dan kun je direct horen of jouw favoriet ook geschikt is voor een afdruk. Ik wil me onderscheiden door je juist zelf te helpen. Niet alles zal passen bij jouw stijl in je interieur of bedrijfsruimte. Daar wil ik je graag bij adviseren. Ik maak ook geen massaproductie. Alle fotokunst is leverbaar in een vooraf bepaalde oplage van maximaal 300 gedrukte exemplaren. Samen komen we er wel uit voor je wanddecoratie foto die het best bij jouw interieur of bedrijfsruimte past.

home

Dutch Dutch English English
×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×