Home » Galerij » Fotokunst

Je kunt op de afbeelding klikken om in te zoomen op de fotokunst. Je kunt dan ook direct de titel zien van het betreffende werk. Die heb je nodig voor het bestelproces. De galerij is opgedeeld in meerdere pagina’s. Onder de galerij kun je verder klikken. Enjoy


Hoe kan ik mijn gekozen foto bestellen?


Onthoud de bestelcode of -titel goed van de foto die je hebt gekozen. Ga nu via de snelkiezer onderaan of het hoofdmenu (☰ op je mobiel) naar de product pagina van je keuze. Onderaan die pagina vind je het bestelformulier van dat product. Onzekerheden en extra informatie kun je ook in het opmerkingenveld plaatsen. Dan communiceren we eerst even.

Lees ook echt de leveringsvoorwaarden, want speciaal voor jou op maat en combinatie bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden. Behalve bij gebreken en fouten uiteraard. Alles gelezen en goed ingevuld? Klik dan op verzenden. Ik kijk persoonlijk het formulier na en check op onduidelijkheden. Dezelfde werkdag stuur ik je een bestelbevestiging met een betaalverzoek. De link brengt je direct naar je veilige bankomgeving. Wanneer je betaling binnen is, gaat je bestelling evt aangepast en geprint worden. Je krijgt een link om de vorderingen bij mijn leverancier te volgen.


Vind je dit teveel gedoe?

STUUR ME DAN EEN WHATSAPP OF MAIL MET JE WENS, GEEN PROBLEEM


Naar het product van je keuze

Naar andere galerijen


Op andere dan bovenstaande materialen is de fotokunst niet leverbaar.


Home » Galerij » Fotokunst

Pagina's: 1 2

×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×