Galerij

Welkom in mijn foto galerij op thema. Klik op een button om naar het thema te gaan en kies je woondecoratie of blader er lekker doorheen om alleen te genieten van mijn foto’s. Enjoy


Kom je er niet uit, of zijn er andere vragen? Zoek je bijvoorbeeld iets speciaals? Of wil je graag een afdruk vanaf mijn Instagram @Ideasonthefloor of @thenewmarieke?  Je kunt direct een whatsapp bericht sturen met de knop rechts op je scherm of mail me via het contactformulier. Dan kun je direct horen of jouw favoriet ook geschikt is voor een afdruk op het materiaal van je keuze.

Ik wil me onderscheiden door je juist zelf te helpen. Niet alles zal passen bij jouw stijl in je interieur of bedrijfsruimte. Daar wil ik je graag bij adviseren.

Samen komen we er wel uit voor je wanddecoratie foto die het best bij jouw interieur of bedrijfsruimte past.Hoe kan ik mijn gekozen foto bestellen?


Onthoud de bestelcode of -titel goed van de foto die je hebt gekozen. Ga nu via de snelkiezer onderaan of het hoofdmenu (☰ op je mobiel) naar de product pagina van je keuze. Onderaan die pagina vind je het bestelformulier van dat product. Onzekerheden en extra informatie kun je ook in het opmerkingenveld plaatsen. Dan communiceren we eerst even.

Lees ook echt de leveringsvoorwaarden, want speciaal voor jou op maat en combinatie bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden. Behalve bij gebreken en fouten uiteraard. Alles gelezen en goed ingevuld? Klik dan op verzenden. Ik kijk persoonlijk het formulier na en check op onduidelijkheden. Dezelfde werkdag stuur ik je een bestelbevestiging met een betaalverzoek. De link brengt je direct naar je veilige bankomgeving. Wanneer je betaling binnen is, gaat je bestelling evt aangepast en geprint worden. Je krijgt een link om de vorderingen bij mijn leverancier te volgen.


Vind je dit teveel gedoe?

STUUR ME DAN EEN WHATSAPP OF MAIL MET JE WENS, GEEN PROBLEEM


Home » Galerij
×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×