Home » Nieuwtjes » Kerstinspiratie

Kerstmis thuis, hoe doe je dat? We zijn gewend om de sfeer buiten de deur te proeven met allerlei activiteiten. Dit jaar is dat niet mogelijk en brengen we de sfeer veel meer naar ons huis. Kerstdecoratie is dit jaar belangrijker dan ooit. Omring je met de mooie dingen die je kunt vinden en doe hier kerstinspiratie op voor jouw kerstmis thuis.


Wordt jouw kerst Never Dull Kleurrijk of Earthy Tones Natural

GEWOON OMDAT HET KAN

Juist omdat we dit jaar kerstmis vooral thuis vieren, wil je alles gezelliger dan ooit maken. Ik ben een aantal XL wandkleden gaan ontwerpen. De botanische sfeer, bladeren en planten, is hierbij het uitgangspunt. Mijn liefde voor de natuur zal in elk ontwerp de basis vormen. Dat zie je terug in deze wandkleden in rijke geel en goudbruine tinten.

Wandkleed XL “Kerstboom botanisch”

Maak je kerst thuis heerlijk glamorous met bladeren, veren, takken, droogbloemen, goudtinten en felle kleuren als roze en blauw. Dit XL wandkleed past perfect in jouw Never Dull Kleurrijke kerst. Als je naar beneden scrolt, kun je het wandkleed uitvergroot bekijken. Je moet even horen, dat onze kat vrijwillig poseerde. Ze is erg nieuwsgierig en wordt daardoor een soort mascotte😉

Wandkleed XL “Kerstboom Never Dull”

Dit XL wandkleed past ook goed in de Never Dull sfeer, die ik beschreef bij het vorige wandkleed. Omdat de kleuren van dit muurkleed iets subtieler zijn, sluit het ook aan bij je Earthy Tones Natural kerst. Jouw kerstversiering bestaat vooral uit houttinten, groen nuances. Heb je ook vergrijsde houtsoorten, rieten en rotan accessoires, dan is dit XL wandkleed een rijk accent als één enkele blikvanger.

Beiden zijn ook verkrijgbaar als muurcirkel


Al mijn artikelen worden in Nederland geproduceerd

GEWOON OMDAT JE GEEFT OM MENS EN DIER

Muurcirkel “Kerst Sterren Groen”

De muurcirkel is een nieuwe trend en als kerstdecoratie nog niet heel bekend. Ideasonthefloor verkoopt hem met een doorsnede van 50 cm. neem bijvoorbeeld deze heerlijk bladvorm. De vergrijsd groene tinten en de subtiele kerstornamenten zorgen dat deze muurcirkel perfect in jouw Urban Jungle Kerst passen.

Muurcirkel “Kerst Sterren Natural”

Wist je al dat deze muurcirkels zelfklevend zijn. In no time breng jij deze muursticker aan. Is kerst voorbij, kun je hem zonder schade weghalen en bewaren voor volgend jaar. Neem hem als eyecatcher in je Earthy Tones Natural kerst. Voor meer details over de producten ga je naar de Kerst shop. De link vind je onderaan de pagina.

In de kerst shop staat nog meer kerstinspiratie muurcirkels.


Kerst 2020 is anders, maar wel uniek

BEKIJK HET VAN DE POSITIEVE KANT

Meer inspiratie

Muursticker “Sterren Botanisch”
Muursticker “Kerstboom Never Dull”
Wandkleed “Kerstboom”

Wandkleed van katoen uit 2019, nog steeds enkele verkrijgbaar.

Wandkleed “Kerstboom”
Textiel poster “Kerstboom”

De textielposter is een blijvertje in onze interieurs. Je moet weten dat het alweer een aantal jaar geleden is dat ik dit lief , klein kerstboompje tegen kwam in onze Nederlandse bossen. Want zeg eens eerlijk, wanneer zien wij nu nog sneeuw?

Textiel poster “Kerstboom”

Daarom is deze poster op doek zo’n fijne sfeermaker voor jouw kerst thuis. Hij past in een Earthy Tones Natural kerst of een Natuurlijke Kerst.

Behangcirkel “Never Dull”

De muurcirkel kun je ook gewoon een behangcirkel noemen. Het materiaal heeft een fijne, op textiel lijkende, structuur.

Behangcirkel “Sterren Botanisch”

Ideasonthefloor.com heeft sowieso een collectie behangcirkels. Losse op diverse formaten, en ook series van 6 kleintjes met een eigen thema.

Wandkleed “Kerstboom botanisch”
Wandkleed “Kerstboom Never Dull”
Muurcirkel kerst Botanisch Groen”
Muurcirkel kerst “Sterren Botanisch”

Te koop in de Kerst shop en via Bol.com

GA VOOR PERSOONLIJK CONTACT OF HET GEMAK VAN EEN WINKELMANDJE

Nog niet genoeg kerstinspiratie?

Neem ook een kijkje in mijn galerij. Alle foto’s zijn met liefde voor de natuur gemaakt. En onze natuur zijn we dit jaar zo veel meer gaan waarderen met z’n allen.

Deze vind je in de galerij natuur en landschap
bloemen wit voorjaarsbloemen wanddecoratie
Te vinden in de galerij bloemenpracht

Graag breng ik de natuur bij jou binnen. Of het nu je woonhuis is of je kantoor. Of het nu een indrukwekkende fotomuur is of een kleine textielposter. Bij Ideasonthefloor kun je alle kanten op. Elke afdruk wordt op bestelling in Nederland geprint. Omdat we onze natuur toch allemaal willen behouden.


Pagina's: 1 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×