Ideasonthefloor op Buitenblik Festival


Home » Nieuwtjes » Ideasonthefloor op Buitenblik

RECYCLEN

Producten van afval.

Blikvanger, deze leukerds zet je op een kastje of op een plankje aan de muur, in z’n eentje of een groepje, wat jij mooi vindt.

Zo heb jij een echte Blikvanger in huis en draag je ook je steentje bij in hergebruik van materialen.

Dit nieuwe product is bijna geheel gemaakt van afvalmaterialen die normaal gesproken de verbrandingsoven of de smeltkroes ingaan.

Door direct te recyclen, is de impact op onze uitstoot nog kleiner. Mijn enige eis is, dat de kleuren verf bijvoorbeeld al in huis aanwezig zijn en niet alsnog gekocht moet worden. Ook het blik is in de loop van de jaren verzameld en niet speciaal hiervoor ingekocht.

Blikvanger
Zichtbaars

Zichtbaars,

Deze cuties hang je als trofee aan de muur en moet je eigenlijk zien als een grapje. Hang je er meer bij elkaar wordt het ook nog eens een originele muurdecoratie.

En ondertussen draag jij ook je steentje bij aan hergebruik van ons afval.

De Zichtbaars is van een geweven stof die is gemaakt van gerecyclede petflessen. De foto op de baars is in Nederland geprint met inkten die geen impact hebben op ons milieu.

Je kunt Zichtbaars niet laten zwemmen, want hij is gevuld met papier dat diende als vulmateriaal in verpakkingen.

Zie ik jou ook in het weekend van Hemelvaart aan de Breuly?

Doorkijker

Doorkijker, we doen het eigenlijk zo weinig, even een kort moment van pauze nemen. Een kleine reset van jezelf om daarna vanuit de rust verder te gaan met waar e mee bezig was.

Gebruik daarbij deze “Doorkijker” als visuele reminder. Neem telkens als je blik erop valt een korte pauze in waar je mee beig bent op dat moment.


Over Ideasonthefloor

In 2014 kwam Marieke, van oorsprong portret- en huwelijksfotograaf, al wandelend in de natuur terecht om een ernstig trauma te verwerken.

De rust werkte helend. Er ontstond weer ruimte voor verwondering en de behoefte om al dit moois met iedereen te delen. Inmiddels brengt zij de natuurfotografie met haar bedrijf Ideasonthefloor op de markt.

Speciaal voor het Buitenblik festival heeft zij kleine kunstcadeautjes ontworpen. Verpakkingsmaterialen en afval zijn omgetoverd tot nieuwe objecten, waarin de foto de hoofdrol speelt. Met cadeautjes als de Zichtbaars, Doorkijker en Blikvanger vult zij de tafel op het marktje voor jou.


Duik samen met Ideasonthefloor in die wereld van verwondering.

GEWOON OMDAT DE NATUUR ZO MOOI IS


Pagina's: 1 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×