Een nieuw design wanddecoratie “Crispy” staat in de shop

In dit artikel vertel ik waarom er een nieuw design wanddecoratie bij is gekomen. Ook vertel ik hoe het ontwerp “Crispy” tot stand is gekomen. Waar je deze collectie kunt vinden en voor welke produkten deze geschikt is, wordt ook duidelijk als je verder leest.

Waarom is er een nieuw design

Een nieuw jaar vraagt om nieuwe ontwerpen. Vooral nu alle kerstversiering is opgeruimd en alles een beetje kaal is in huis. We verlangen naar het voorjaar en zoeken voldoening in voorjaarsbolletjes en een nieuwe frisse look in huis. Ook begonnen mijn ontwerp handen te jeuken omdat ik het afgelopen jaar erg veel met de website bezig ben geweest. Ook de product optimalisering bij Bol.com  heeft de nodige aandacht vereist. Dat heeft veel nieuwe kennis opgeleverd. Toch ben ik als kunstenaar liever bezig met maken en creëeren.

Hoe ontstaat een nieuwe collectie

Ik ben aan de slag gegaan met botanische vormen die erg populair zijn in het interieur. De inspiratie heb ik gehaald uit de foto’s die ik in archief heb. In mijn ontwerpen wil ik onderscheidend zijn door te proberen niet te maken wat al bestaat. Wel gebruik ik hetgeen al bestaat als inspiratiebron. Ik werk graag met vormen en structuren, waaruit deze nieuwe botanische lijn “Crispy” is ontstaan. Je zou het niet verwachten, maar ergens in de structuur zit zelfs een sneeuwlandschap verwerkt. Het is allemaal nodig om te komen tot wat het design nu is.

Waar kan ik collectie Crispy vinden

Ideasonthefloor.com heeft een eigen website en is verkooppartner bij Bol.com. Bij beide kun je wanddecoratie bestellen. Via Bol gaat het erg gemakkelijk, maar is beperkt in het aanbod. Op de eigen site zijn meer mogelijkheden in materialen en producten. Ideasonthefloor.com werkt met een bestelformulier dat gemakkelijk invult en verzendt. De afbeeldingen van de lijn Crispy zijn te vinden bij de Fotokunst op de website. Het product is als textiel poster en wandkleed te vinden bij Bol.com. Scroll voor beide links helemaal naar beneden.

Welke produkten zijn geschikt voor design Crispy

Er zijn vele mogelijkheden voor het geschikte materiaal. Niet elk ontwerp komt goed over op het voorgestelde materiaal. Toch is dit heel persoonlijk. Laat je in je keuze leiden door de galerijen met voorbeelden in het interieur onder elk kopje.

Kies een textielposter

Op de textielposter komt elk ontwerp goed tot zijn recht. Wat dat betreft is het zo’n fijn materiaal. Ook de uitstraling van het product is modern. Het is een soepele, fijn geweven polyester. Alle specificaties kun je lezen bij de materialen. Scroll voor de materialenkiezer naar beneden.

Kies een wandkleed

Kies voor een wandkleed van stevig polyester materiaal. Het doek is fijn geweven, een super heldere print die nog eens lichtecht is ook. Het is niet hetzelfde materiaal als de textielposter. Het uiterlijk is gladder en de stof is dunner en steviger. Toch kun je er niet doorheen kijken. Het doek wordt rondom gezoomd en afgewerkt met twee ringen in elke hoek aan de bovenkant. Zo kun je het makkelijk ophangen. Bij je bestelling kun je ook opgeven dat je het wandkleed liever geheel rondom gezoomd wilt, zodat je je eigen creativiteit los kunt laten bij het ophangen.

Dit product is super modern en ook nog eens extra groot. Een mooie nieuwe look in je huis of bedrijf voor relatief weinig geld. Zie onder de voorgestelde ontwerpen.

Kies een fotomuur

Ideaal als je een klein stukje wilt bekleden rechtstreeks op de muur. Inmiddels wordt elke fotomuur geprint op een materiaal dat geen PVC bevat. Zo werk ik aan een lagere milieubelasting, zonder dat het ten koste gaat van de printkwaliteit. Hoe lang of breed je de fotomuur ook besteld, het materiaal bestaat uit een geheel. Lekker geen gedoe met banen die op elkaar aan moeten sluiten.

Fotomuur Crispy over de volle breedte van de wand is nog in ontwerp.

Kom je er niet uit? Open de chat rechtsonder voor advies op maat.

Kies een raamdecoratie

Dat zie je niet vaak, een foto print voor een raam. Toch is het heel gaaf. Ontdek mijn eigen ontwikkelde raamdecoratie van stoer lichtdoorlatend materiaal. Er wordt voldoende privacy gewaarborgd zolang je de afbeelding naar buiten gericht voor het raam hangt. Binnen is de afbeelding nog steeds goed te zien. Een wat donkerder ontwerp zoals de suggestie hieronder is hiervoor zeer geschikt.

Andere suggesties voor een frisse look

Ideasonthefloor.com heeft nog zoveel meer te bieden aan woondecoratie dan het design Crispy. Er is van alles te vinden bij de fotokunst. Maar ook onder de galerij wanddecoratie zijn zoveel mooie platen die je huis zoveel sfeer kunnen geven. Doe in de onderstaande galerij inspiratie op voor jouw frisse voorjaars look.


Misschien is dit ook interessant voor jou


Home » Nieuwtjes » Nieuw design wanddecoratie Crispy


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×