op de muur

Deze pagina is verouderd, met onderstaande button ga je naar de vernieuwde pagina<img alt=”muurbehang wallpaper bos forrest paddenstoel in een woonkamer” src=”/media/muurbehang-wallpaper-bos-forrest-paddenstoel-in-een-woonkamer.jpg” srcset=” width=”974″ height=”487″>

Op deze pagina leg ik je kort uit wat een fotomuur nu eigenlijk is. Wanneer je uitgebreide informatie wilt, ga dan naar het tabblad materialen en prijzen. Welke afbeeldingen je kunt bestellen op jouw fotomuur zie je in de galerij.

De fotomuur

Je wilt iets moois, zoals fotomuur. Je wilt je lekker voelen in je woning of bedrijfsruimte. Je wilt in een fijne omgeving zitten en tot rust komen. Zo kun je lekker leven en fijn werken. Dat gevoel kun je bereiken door een fotobehang als muur behang uit te kiezen. Je kunt het zelfs laten plaatsen door vakmensen. Zo heb jij daar zelf geen gedoe mee.

fotomuur uit een geheel, waterafstotend en ook geschikt voor de badkamer

Fotowand “The earth flares” heeft een grote wow-factor

Dit is het grootste product in het assortiment en ook het meest spectaculaire. Wat een overweldigende uitstraling geeft dat in je woning. Of wat dacht je van het restaurant. Daarmee geef je je bedrijf of je woning een unieke uitstraling en zet je echt een statement neer. Je kunt voor een mooi landschap kiezen of juist fotokunst. In kleur, zwart wit, zachte tinten of juist een kleurexplosie, jij bepaalt.

Dit is geen papierbehang in banen, maar een waterafstotend materiaal uit een geheel. De kwaliteit is super goed en maakt het zelfs mogelijk om in een badkamer te gebruiken. De ideale oplossing voor openbare ruimtes is het direct laten printen op de muur. Gegarandeerd slijtvast en van een duurzame kwaliteit. En omdat je fotokunst koopt, weet je zeker dat de oplage klein en dus uniek blijft.  Alle fotokunst, panoramabeelden en mooie platen heb ik ondergebracht in de fotogalerij. Je kunt dan zo gemakkelijk een geschikte afbeelding kiezen voor je muur. De galerij is ingedeeld op thema. De nieuwste ontwerpen die je misschien al op Instagram hebt gezien, komen ook zo snel mogelijk op de site. Nog onder constructie is het thema stadslandschap.

Een greep uit de ontwerpen

 

 

Beginnen er vragen op te komen? Klik op de whatsapp knop onderaan de pagina en stel je vraag.

Deze ontwerpen fotomuur worden alleen door de beste leveranciers geprint op een waterafstotend materiaal. Het is geen papierbehang en niet in banen. Het materiaal is uit één geheel. Doordat het materiaal waterafstotend is, is het ook mogelijk om deze behangontwerpen aan te brengen in de badkamer.

Het bevestigen

Als je zelf niet handig bent, kun je een schilder uit de buurt inhuren om je fotomuur te laten bevestigen. Je kunt ook bij Ideasonthefloor een opplakservice inhuren. Dan weet je zeker dat er een vakman over de vloer komt. De prijzen voor deze opplakservice is op aanvraag.

De nieuwste ontwikkeling om rechtstreeks op de muur te printen, wordt nog nader onderzocht. Geïnteresseerd? Ik ga direct voor je aan de slag.

Mijn ontwerpen zijn alleen bij Ideasonthefloor verkrijgbaar en in kleine oplages. Dit maakt dat je een fotomuur aanschaft, die behoorlijk uniek is. Heb je speciale wensen?  Klik dan hier.

home

contact

galerij