Mijn tulpenfoto in de CameraNu top 10

Wat leuk! Mijn tulpenfoto van de Homepage is toegevoegd in de top 10 van Cameranu.nl

Deze had ik ingezonden voor de tulpenwedstrijd afgelopen voorjaar via Instagram. Dit vond plaats begin mei 2017.

Nu, twee jaar later, ben ik veranderd naar een thema dat mobiel vriendelijker is. Helaas heeft mijn tulpenfoto plaats moeten maken voor een donkerder en rustiger afbeelding. Ik zeg helaas, want eigenlijk is hij mijn huisstijl geworden. In het nieuwe thema werd de hele website veel te druk, omdat de foto nu een achtergrond is.

De foto is nog in ontwikkeling tot een prachtig muurbehang. Houd de site in de gaten!

op de muur fotowanden

Inmiddels is de foto toegevoegd aan de galerij Bloemenpracht en is verkrijgbaar als fotowand, deursticker (in dat geval op z’n kant), maar ook als wandkleed of textielposter.