Voorjaarsbloemen, fleur je huis op! Ideasonthefloor heeft de tulip fever.

Voorjaarsbloemen, fleur je huis op! De Tulip Fever is toegeslagen bij Ideasontehefloor.com. Lees alles over tere voorjaarsbloemen in dit artikel. Hoe snel de sneeuwklokjes alweer waren uitgebloeid. Wat er gebeurde met de bloempjes op de lichtbak. Kijk het grappige filmpje en ontdek de nieuwste ontwerpen.

Op 13 februari heb ik de eerste vol bloeiende sneeuwklokjes uit de tuin geschept om ze in de studio te fotograferen. Die datum moest ik nakijken in de opname map, want het heeft maar even gebloeid. 

Het is dit jaar al zo vroeg voorjaar dat er vandaag, 27 februari geen bloeiende sneeuwklok meer te zien is in onze tuin 😱 Door de extreem warme winter bloeien de voorjaarsbloemen zo’n vijf weken eerder dan normaal. In onze tuin zijn de boeren crocussen ook al uitgebloeid. Doordat ze ook al plat waren geslagen door de verschillende stormen, heb ik ze helaas niet kunnen fotograferen dit jaar.

Sneeuwklokjesdans in de studio

Tijdens het fotograferen van de voorjaarsbloemen maak ik verschillende opnames. De scherpte leg ik dan op verschillende delen van de plant en later mix ik deze foto’s in een bewerkingsprogramma. Ik had losse tulpen, een potje witte crocussen en sneeuwklokjes uit eigen tuin.

De sneeuwklokjes wilden niet stil liggen. Buiten was het nogal koud en dan zijn de bloemen altijd gesloten. Na het schoonspoelen, zijn ze gelijk de studio in gegaan. De eerste opnames zijn nog wel met dicht bloemetje, maar daarna zie je de bloem gewoon open knallen per opname. Bekijk het filmpje hieronder maar. Ik vond het in elk geval erg grappig om te zien. De tekst loopt verder na het filmpje.

Sneeuwklokjes willen niet stil liggen tijdens het fotograferen😂

Wat ga ik doen met deze foto’s?

De foto’s van de voorjaarsbloemen worden nieuwe woondecoratie. Ik ben enthousiast begonnen en heb het eerste ontwerp al klaar. Die kun je hieronder zien. De tekst loopt verder na de galerij.

Maar wat is nu het probleem, ik krijg een beetje de tulip fever. Ik wil maar doorgaan en doorgaan met nieuwe ontwerpen. De eerste met de grote tulpen is dan nu klaar, maar ik heb nog veel meer foto’s. De witte crocus die zo mooi is met zijn fragiele blaadjes. Daar ga ik een mooi fragiel ontwerpje voor een scandinavische stijl mee bedenken.

Het sneeuwklokje, wat ga ik daar eigenlijk mee doen? En is het niet zo dat ik die dingen elk jaar weer fotografeer en dus een flinke voorraad aan foto’s heb??

De tulpen, ik heb nog hele voorraden nog niet bewerkte foto’s van de bollenvelden. En ik ben er niet eens voor afgereisd naar de bollenstreek. En heb je die foto die meegedaan heeft voor de tulpenwedstrijd al gezien? Die is een aantal jaar de achtergrondfoto voor de website geweest en blinkt nog steeds op mijn visitekaartje

En wat kan jij als lezer hiermee?

Krijg net als ik ook de Tulip fever. Het weer is al somber genoeg! Leuk je huis of bedrijf op met deze vrolijke voorjaarsbloemen. Wat dacht je van het nieuwe ontwerp Tulip fever. Je kunt hem op alle materialen bestellen. Van textielposter via een fotomuur naar een wandkleed.

Maar kijk ook eens tussen de bestaande foto’s. Verschillende crocussen en sneeuwklokjes spelen daar de hoofdrol. En houd verder dit blog goed in de gaten. Zo gauw er weer een nieuw ontwerp bijkomt, vul ik het hier aan👌


Mogelijk ook interessant voor jou


Home » Nieuwtjes » Voorjaarsbloemen, fleur je huis op!


Eén reactie

  1. We’re a group of volunteers and opening a brand new scheme in our
    community. Your web site offered us with useful
    info to work on. You’ve performed an impressive activity and our whole community can be thankful to you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×