Een fotomuur is de oplossing om een fijne sfeer in huis of bedrijf te bereiken. Want je wilt je prettig voelen in de ruimte waar je veel tijd doorbrengt. Dat kan bijvoorbeeld je kantoorruimte of werkruimte thuis zijn. Maar ook in de huiskamer of badkamer wil je in een fijne omgeving zijn om tot rust te komen. Zo kun je lekker leven en fijn werken. Dat gevoel kun je bereiken door een fotobehang als wanddecoratie te plaatsen. Op deze pagina leg ik je uit wat de natuur voor ons betekent en welke materialen er zoal zijn voor je muurfoto. Ook vertel ik hoe je je fotowand kunt bestellen.


De natuur heeft een rustgevende werking.


Wij zijn allen massaal onze natuur gaan ontdekken vanwege de beperkte mogelijkheden rondom Covid-19. Daardoor weten we ook dat de natuur prachtig is en we tot rust komen door er te wandelen, fietsen of er gewoonweg te zijn.

Het is absoluut waar dat de kleuren en vormen die in de natuur voorkomen een positieve werking hebben op jouw gemoedstoestand. Ook wanneer je deze kleuren en vormen laat terugkomen in je huis of kantoorruimte. De bij Ideasonthefloor verkrijgbare afbeeldingen voor je fotowand vinden allemaal hun herkomst in de natuur.Laat je verleiden door mijn natuurfoto’s en gemanipuleerde fotografische kunst en pak die rust.

GEWOON OMDAT JE HET VERDIENT


Welke materialen zijn er voor mijn fotowand?


ÉÉn geheel

De fotowanden die je bij Ideasonthefloor koopt, zijn altijd uit één geheel. Dit betekent dat je niet werkt met losse banen zoals bij een patroonbehang. Het zou geen doen worden om een foto of artwork precies tegen elkaar te leggen.

gemak bij het aanbrengen

Ook het aanbrengen zelf is niet heel moeilijk. De lijm wordt direct op de muur gesmeerd. Daar druk jij met de rakel telkens een stuk van de rol op de muur. Je kunt eigenlijk gewoon langzaam afrollen. Met het juiste gereedschap is het aanbrengen een fluitje van een cent. De precieze instructies krijg je bij de levering in je mailbox.

Plakservice

Wil je niet zelf aan de slag? Maak dan gebruik van de plakservice. Ideasonthefloor werkt samen met vakmensen die weten hoe je zo’n rol aanbrengt. Weten wat de kosten zijn voor jouw woonplaats? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier. Gewoon even appen of mailen mag natuurlijk ook. Ze zijn werkzaam in de omgeving Arnhem-Nijmegen-Doetinchem.

de materiaalsoorten

Je hebt simpelweg twee keuzemogelijkheden.

WalltexPro® doek heeft een matte uitstraling waardoor het licht in de ruimte niet reflecteerd. De toplaag is waterafstotend en biedt een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen. Daardoor is het ook uitermate geschikt voor openbare ruimtes en je badkamer. Uitgebreide kenmerken lees je bij de productinformatie.

MultiTexPro® doek heeft naast zijn matte uitstraling nog een aantal zeer bijzondere eigenschappen. Als eerste kun je het aanbrengen op een muur die niet geheel glad is. Daarnaast heeft het akoestische eigenschappen die het geluid in de ruimte direct minder hard maken. Ideaal in bedrijfsruimtes en openbare plekken. En als kers op de taart werkt het ook nog eens isolerend. Als dat geen super voordelen zijn. De uitgebreide informatie lees je ook bij de productinformatie.


Fotowand met akoestische, warmte isolerende en opvullende eigenschappen. Bekijk de introductie film.

NU VERKRIJGBAAR

Gewoon omdat we verder ontwikkelen


Hoe werkt het bestelproces


Om een of meerdere foto’s uit te kiezen in de galerij, klik je hier. Tot zeker eind van dit jaar is er nog geen winkelmandje. Onthoud daarom de bestelcode of -titel goed. Deze kun je invullen bij het bestelformulier die je hier uitvouwt. Onzekerheden en extra informatie kun je ook in het opmerkingenveld plaatsen. Dan communiceren we eerst even.

Lees ook echt de leveringsvoorwaarden, want speciaal voor jou op maat bestelde producten, in dit geval een fotomuur, kunnen niet geretourneerd worden. Behalve bij gebreken en fouten uiteraard. Alles gelezen en goed ingevuld? Klik dan op verzenden. Ik kijk persoonlijk het formulier na en check op onduidelijkheden. Dezelfde werkdag stuur ik je een bestelbevestiging. Ook zie je daar een voorstel voor de uitsnede. Waarschijnlijk zal daar nog wat mailverkeer voor nodig zijn. Wanneer alles is goedgekeurd, krijg je een definitieve bestelbevestiging met een link om het bedrag over te maken. De link brengt je direct naar de veilige bankomgeving. Wanneer je betaling binnen is, gaat je fotomuur aangepast en geprint worden. Je krijgt via de mail een link om de vorderingen bij mijn leverancier te volgen.

Liever eerst een proefdruk? Ook dat kan, mail me daarover via info@ideasonthefloor.com

OP AFSPRAAK MAG JE HET MATERIAAL OOK KOMEN BEKIJKENKies jouw fotowand als accent op de muur, kamerbreed en zelfs panorama

GEWOON OMDAT ALLES MOGELIJK MAG ZIJN


Productinformatie


WallTexPro®

Omschrijving:

De fotomuur wordt geleverd als een geheel. Er hoeven geen banen geplakt te worden. Het fijn geweven polyesterdoek heeft een krasvaste toplaag die kreukels en scheuren tegen gaat. Daardoor breng je het eenvoudig en snel aan op wanden. Deze toplaag is tevens waterafstotend en biedt dus een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen. Daardoor is het ook uitermate geschikt voor openbare ruimtes en je badkamer.

Zijn er vlekken ontstaan op het doek? Deze zijn makkelijk te verwijderen met behulp van een sopje en een vochtige doek. Dat maakt dat WalltexPro® fotobehang bijzonder goed toegepast kan worden voor decoratie op openbare plekken, in horecagelegenheden, in huishoudens of andere plekken waar vuil voor kan komen. Bij gebruik in de badkamer, adviseer ik wel om nog een extra coating aan te brengen van een matte, kleurloze vernis. Bij je bestelling, krijg je daarvoor ook de link.


Geen gedoe met banen behang plakken

WalltexPro® doek heeft een matte uitstraling waardoor het licht in de ruimte niet reflecteerd. Het materiaal werkt dankzij de C-S1-D0 brandcertificering brandvertragend en is daarom erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. Het voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen.

Bestel meteen de rakel met vilt 45cm mee voor het juist aanbrengen van de fotomuur. Als je zelf aan de slag gaat, bestel dan eveneens het behanglijm mee. Beiden staan onder de specificaties en onderaan de pagina bij de accessoires. Liever niet zelf aan de slag? Vraag een offerte aan voor mijn leverancier met eigen opplakservice binnen Nederland. Of contracteer een schilder met ervaring in het behangen van grote fotowanden in je eigen omgeving.

  Selecteer de produktsoort waar je vraag over gaat (*)

  MultiTexPro®

  Omschrijving:

  Nooit eerder werkte een wandbekleding egaliserend, isolerend en geluiddempend. Oneffenheden tot 4 mm op de muur werkt MultiTexPro® feilloos weg.

  Stucen is dus niet altijd nodig. Daarnaast werkt de wandbekleding geluiddempend: het absorbeert en isoleert geluidsgolven. Zo’n voordeel als je ruimte nogal blikkerig klinkt.

  En dan werkt het ook nog eens isolerend. In de zomer houdt het de warmte buiten, in de winter de warmte binnen. En dat is weer beter voor ons energieverbruik.


  Produktspecificaties

  WallTexPro®

  Materiaal WalltexPro®
  Gewicht (gr/m2) 360
  Brandwerend C-S1-D0
  Bedrukking Pigmentinkt op waterbasis
  Max. printbreedte (cm)               304 cm, lengte tot 12 meter
  Afwerking Schoonsnijden
  Toepassing Wallcovering, behang
  Binnen / Buiten Binnen, ook droge gedeelte badkamer
  Waterafstotend Ja

  MultiTexPro®

  Materiaal MultiTexPro®
  Gewicht (gr/m2) 710
  Brandwerend EN-13501: C-s1, d1
  Bedrukking Sublimatie
  Max. printbreedte (cm)               290 cm, lengte tot 12 m
  Afwerking Schoonsnijden
  Toepassing Wallcovering, behang
  Binnen / Buiten Binnen, ook droge gedeelte badkamer
  Waterafstotend Nee
  Akoestische waarde0,25 aw
  EgaliserendJa tot 4 mm
  ExtraMultiTexPro is niet bestand tegen bleekhoudende middelen. Dit breekt de kleurpigmenten af. Tijdens het snijden kunnen er zwarte korreltjes vrijkomen die je kunt opzuigen met een stofzuiger. In lichte opdrukken met veel wit, kunnen de zwarte korreltjes zichtbaar blijven.
  TipLaat het behang 24 uur acclimatiseren in de ruimte waar het geplaatst gaat worden.
  NIEUW: AKOESTISCHE, WARMTE ISOLRENDE EN OPVULLENDE EIGENSCHAPPEN

  Product details


  Bestellen


  Fotomuur

  Fotografische kunst

  €50,- per m2

  Meerprijs akoestisch, isolerend en egaliserend behang €5,- p/m2


   Vul de bestelgegevens zorgvuldig in.
   Meet de exacte afmeting van de muur, breedtexhoogte in cm. De fotomuur wordt 4 cm rondom groter geleverd omdat muren scheef kunnen zijn. Dit is na het behangen goed weg te snijden met een scherp mes.

   Vul het materiaal in

   Vul de gekozen foto in. Uit fotokunst de titel, uit de overige galerijen het bestelnummer.

   Vul een aantal in

   De foto kan gespiegeld worden omdat dat beter uitkomt bij geplaatste meubels

   Aanbevolen: bestel extra materialen mee. Dit kan niet nabesteld of los geleverd worden.


   Nog een fotomuur bestellen.

   Vul de gekozen foto in. Uit fotokunst de titel, uit de overige galerijen het bestelnummer.

   Vul een aantal in voor fotomuur 2

   De foto kan gespiegeld worden omdat dat beter uitkomt bij geplaatste meubels


   Na verzending van dit formulier, ontvang je zo snel mogelijk een bestelbevestiging met de betaalinstructies. Je bestelling wordt binnen 10 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden. Dit gebeurt rechtstreeks vanaf de leverancier. Voor bestellingen naar het buitenland volgt informatie per email.   Wanneer je op verzenden klikt, is de bestelling definitief.


   Fotomuur op maat

   Eigen wensen of ideeën?

   Een gepersonaliseerd ontwerp laten maken?


   Accessoires

   Rakel vilt

   Ergonomisch uitgevoerde kunststof met soft grip handgreep. Voorzien van een roestvrijstalen blad met wolvilt. Perfect voor het aandrukken van zwaardere soorten wandbekleding. Breedte 45 cm

   €34,95

   Direct mee te bestellen bij aankoop van een fotomuur.

   Behanglijm

   Emmer gebruiksklare behanglijm voor extra zware behangsoorten. Deze mag niet aangelengd worden met water. Na openen doorroeren en met een blokkwast of vachtroller ruim aanbrengen op de muur.

   5 kg €39,95

   Geschikt voor 7m2

   10 kg €54,-

   Geschikt voor 14 m2

   Direct mee te bestellen bij aankoop van een fotomuur.


   Pagina's: 1 2

   ×

   Hallo!

   Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

   Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

   ×