Fotoprint

Home » Wanddecoratie » Fotoprint

Waarom kiezen voor een fotoprint

Bij een kwalitatieve fotoprint van fine art fotografie wil je dat alle kleuren en details het allerbest tot hun recht komen. Dat is zo belangrijk wanneer je een werk hebt gekozen uit mijn nieuwe collectie fine-art work.

Dit fine-art work, wat ik liever illustratieve fotografie of augmented reality noem, heeft veel verfijnde details in zich. Op een fotomuur en een canvas paneel gaat dit ook nog prima, maar op andere materialen niet meer. Alle subtiele kleurschakeringen vallen dan weg. Ook de goedkopere manier van fotoprint inclusief lijst die je elders regelmatig tegenkomt, is hiervoor niet geschikt.

Daarom adviseer ik mijn fine-art bariet foto afdruk, een digitale afdruk op een fotopapier dat erg lijkt op het bariet papier uit de analoge tijd. Dit laatste is meer informatie voor de kenner.

De zijdeglans is heel zacht. Mooier dan dit kun je het niet krijgen.


Laat je verleiden door mijn gemanipuleerde fotografische kunst.

GEWOON OMDAT MOOIE DINGEN MOOI MATERIAAL VERDIENEN


Herkomst interieur mock-up Lijst psd gemaakt door jcomp – nl.freepik.com


Kan ik een fotolijst mee bestellen bij de fotoprint?


Welke fotolijst er om een kunstwerk komt, is nogal persoonlijk. Elders wordt veel gewerkt met standaard lijsten kant en klaar en dan komt het als een geheel thuis bezorgd. Het is niet mijn manier van werken. De keuze van een lijst en eventueel nog een passepartout is een bijkomend proces in de aanschaf van een kunstwerk. Om die reden raad ik je aan met de fine art print naar een lijstenmaker te gaan. Die heeft enorm veel keus, ook qua prijs.


Hoe werkt het bestelproces


Om een of meerdere foto’s uit te kiezen in de galerij, klik je hier. Tot zeker eind van dit jaar is er nog geen winkelmandje. Onthoud daarom de bestelcode of -titel goed. Deze kun je invullen bij het bestelformulier die je hier uitvouwt. Onzekerheden en extra informatie kun je ook in het opmerkingenveld plaatsen. Dan communiceren we eerst even.

Lees ook echt de leveringsvoorwaarden, want speciaal voor jou op maat bestelde producten, in dit geval een fotoprint, kunnen niet geretourneerd worden. Behalve bij gebreken en fouten uiteraard. Alles gelezen en goed ingevuld? Klik dan op verzenden. Ik kijk persoonlijk het formulier na en check op onduidelijkheden. Dezelfde werkdag stuur ik je een bestelbevestiging met een link om het bedrag over te maken. De link brengt je direct naar de veilige bankomgeving. Wanneer je betaling binnen is, gaat je fotoprint afgedrukt worden.


Liever eerst een proefdruk? Ook dat kan, mail me daarover via info@ideasonthefloor.com

OP AFSPRAAK MAG JE HET MATERIAAL OOK KOMEN BEKIJKEN


Produktinformatie


Fine-art bariet papier heeft een zeer hoge kleurdichtheid, haarscherpe weergave en de mooiste grijstinten. Deze eigenschappen maken dat dit papier ook zeer geschikt is voor zwart-wit foto’s. Een prachtig alternatief voor het analoge bariet fotopapier van vroeger met een reflecterend zijdeglans effect. 


Produktspecificaties


Materiaal Bariet fine-art digitaal fotopapier 100% α-cellulose helwit
Gewicht (gr/m2) 325 gr/m²
Max. printformaat (cm) 10 x 13 t/m 70 x 105, 4kant 15×15 t/m 70×70
Binnen / BuitenBinnen
Toepassing           Wallcovering
Afwerking Randloos gesneden
Rol de fotoprint altijd zonder te kreukelen uit de koker

Prijslijst


BreedteLengtePrijs per stukLevertijd
20cm20/30cm€ 37,50 inclusief verzending4-5 werkdagen
30cm30/45cm€ 49,95 idemidem
40cm40/60cm€ 75,- idemidem
50cm50/72cm 99,- idemidem
60cm60/90cm 125,- idemidem
70cm70/105cm 145,- idemidem
Een groter formaat nodig? Neem contact met mij op voor een persoonlijke offerte.

BestellenVind je dit teveel gedoe?

STUUR ME DAN EEN WHATSAPP OF MAIL MET JE WENS, GEEN PROBLEEM


Fine art print op maat

Eigen wensen of ideeën?

Een gepersonaliseerd ontwerp laten maken?


Misschien vind je dit ook interessant