Wandplaat aluminium

Een wandplaat van Dibond®

Home » Wanddecoratie » Wandplaat aluminium

Zoek je een wandplaat van aluminium? Op deze pagina leg ik uit wat Dibond® voor materiaal is. Welk type afbeelding is geschikt voor een print op aluminium? En ik leg uit hoe je jouw wandplaat kunt bestellen. Tot slot zie je een handige tabel met accessoires en de prijzen van verschillende formaten aluminium wanddecoratie.Ben je op zoek naar een muurcirkel of hexagon van Dibond®? Deze vind je bij muurcirkels en hexagon


Trendy eyecatcher

Sommige afbeeldingen lenen zich perfect voor een print op aluminium. Denk hierbij aan zwartwit foto’s of een natuurfoto met maar weinig kleuren. Dan komt het effect van het geborstelde aluminium heel goed tot zijn recht. In de galerij onder zie je wat voorbeelden van natuurfoto’s en fine art fotografie die heel mooi werken op dit materiaal.

Voor de droge en natte ruimte

De wandplaat hang je snel en eenvoudig aan de muur met een bestelbare ophangplaat, een zijgrip afstandhouder of met dubbelzijdige tape. Je kunt er ook voor kiezen om jouw wandplaat een plek op een kast of plank aan de muur te geven.

Door zijn waterbestendige eigenschappen is aluminium een ideaal materiaal om toe te passen in de keuken als spatwand. Je moet er natuurlijk niet op gaan boenen met een schuurspons of zoiets als staalwol. Maar als je je spatwand achter de kraan gewoon bijhoudt, heb je ook geen schuurmaterialen of -middelen nodig. Ook is het geen probleem als je je aluminium wandplaat ophangt boven het bad.

Mijn tip: combineer kleine wandplaten met grote aan je muur. Je kunt ook vragen of ik een tekst wil printen of een combinatie maken met een aantal van jouw eigen foto’s. Zo kun je afwisseling realiseren. Geef je creativiteit de vrije loop!

Snelle levering

Omdat Ideasonthefloor met de vervoerder van de leverancier werkt, kan op werkdagen een snelle levering van 4 werkdagen na je betaling gegarandeerd worden. De prijs van de verzendkosten voor kleinere formaten valt daardoor wel hoger uit. Daarom kun je ook kiezen voor verzending met DHL. Wel wordt dan je geduld meer op de proef gesteld.


Enkele voorbeelden van geschikte afbeeldingen


Spatwand van Dibond®


Dibond® Butler Finish is een superdun sandwichpaneel met een toplaag van stijlvol geborsteld aluminium. Het bestaat uit twee lagen aluminium met een harde, zwarte kunststof kern. Bij een print blijft de structuur zichtbaar. Dit geeft jouw wandplaat een unieke, industriële look.

Je wandplaten worden geleverd zonder boorgaten. Deze kun je ophangen met bij te bestellen ophangplaten, zijgriphouders of een houten standaard. Dit is afhankelijk van het formaat. In de tabel onderaan staat alles overzichtelijk gerangschikt. Tenminste, ik hoop dat het overzichtelijk is en anders: vraag het gewoon.

Je kunt er ook voor kiezen om hem op te hangen met dubbelzijdig tape of monteerkit.

Productspecificaties

MateriaalDibond® Butler finish
Gewicht3,5 kg/m2
BrandcertificaatB1
Printformaat301 cm – 146 cm (lxb) bij verticale borstelrichting
Dikte3 mm
TextuurGeborsteld
Binnen/buitenBinnen en buiten
Productspecificaties Dibond® spatwand

Details en uitstraling van Dibond®


Prijzen spatwand Dibond®

FormaatPrijs p/stVerzendkosten eigen vervoerder*Verzendkosten DHL
50 cm (vierkant)€ 75,- 15,70 9,-
50×75 cm€ 79,95idem 9,-
60 cm (vierkant)€ 79,95idem13,25
60×90 cm€ 89,95idem 13,25
80 cm (vierkant)€ 89,95idemn.v.t.
80×120 cm€ 125,-€ 29,35n.v.t.
100 cm (vierkant)€ 139,95idemn.v.t.
100×150 cm€ 145,-idemn.v.t.
Combi set evt. met eigen fotoop aanvraag
Andere formaten los of in combi setop aanvraag
Prijslijst Dibond® wanddecoratie

*Gegarandeerde levertijd bij eigen vervoerder: 4 werkdagen na ontvangst van je betaling


Accessoires


Voor de wandplaat zijn diverse accessoires verkrijgbaar. In het onderstaande overzicht zie je alles ingedeeld op grootte van je bestelde wandplaat. Op het bestelformulier vink je je extra accessoire aan.

FormaatAccessoires voor Dibond® Prijs
alles tot 60×90 cmophangplaat 7×7 cm (niet zichtbare oplossing)
zijgriphouder 2 t/m5 mm (zichtbaar, plaat staat van de wand)
houten standaard 15×6 cm
€ 4,50
€ 9,-
2,50
alles vanaf 60×90 cmophangplaat 10×10 cm (niet zichtbare oplossing)
zijgriphouder 2 t/m5 mm (zichtbaar, plaat staat van de wand)
€ 11,-
€ 9,-
Overzicht ophang accessoires. Afbeeldingen volgen spoedig.

Hoe werkt het bestelproces


Om een of meerdere foto’s uit te kiezen in de galerij, klik je hier. Onthoud de bestelcode of -titel van je gekozen afbeelding goed. Deze kun je invullen bij het bestelformulier die je onder deze tekst uitvouwt. Eventuele eigen foto’s kun je in het formulier tot een bestandsgrootte van 20MB direct uploaden. Wil je tekstborden meebestellen (zie ook Combinatiesets)? Vertel dit in het opmerkingenveld. Onzekerheden en extra informatie kun je ook in het opmerkingenveld plaatsen. Dan communiceren we eerst even per email of whatsapp.

Lees ook echt de leveringsvoorwaarden, want speciaal voor jou op maat en combinatie bestelde producten kunnen niet geretourneerd worden. Behalve bij gebreken en fouten uiteraard. Alles gelezen en goed ingevuld? Klik op verzenden. Ik kijk persoonlijk het formulier na en check op onduidelijkheden. Dezelfde werkdag stuur ik je een bestelbevestiging met een link om het bedrag over te maken. De link brengt je direct naar de veilige bankomgeving. Wanneer je betaling binnen is, ga ik je bestelling evt aanpassen en uiteindelijk laten printen. Je krijgt een link om de vorderingen in het productieproces bij mijn leverancier te volgen.


Vind je dit teveel gedoe?

STUUR ME DAN EEN WHATSAPP OF MAIL MET JE WENS, GEEN PROBLEEM


Heb je heel andere wensen?

Of wil je een gepersonaliseerd ontwerp laten maken?


Ook interessant voor jou:

×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×