Hoe mooi de meubels ook zijn, de accessoires maken de finishing touch.

Met oker gele woonaccessoires breng je warmte in je huis. Het voelt zonnig en geeft veel energie en leven. Deze warm gele tint combineert ook goed met groen tinten. Blader eens door deze herfst foto’s en laat je inspireren door onze natuur.

Onze natuur heeft zoveel te bieden aan kleurstijlen. Van winterse naturel tinten tot de warm opvlammende gele kleurtonen van de herfst.Je kunt bijvoorbeeld als basis een mooie muurfoto uitkiezen waar al wat oker geel inzit. In je verdere interieur laat je dit nog een aantal keer terug komen met een extra woonaccessoire in oker geel. Je neemt er bijvoorbeeld nog een gele poef bij, een mooie draadlamp, een paar kussens. Verder kun je je uitleven met het groen van kamerplanten.

Ben je weer aan verandering toe, laat je de muurfoto intact en ga je met kleine accessoires een andere kleur in de foto accentueren. En door goed naar de foto’s in mijn galerijen te kijken, ontdek je steeds meer mooie kleuren.

Niet voor iedereen is een muurfoto de geschikte keuze. Soms wil je wat subtieler zijn. Kies dan eens voor de andere producten die ik verkoop met mijn foto’s. Kijk eens bij mijn nieuwste product muurcirkels, of laat je verleiden door een mooi wandkleed. Aan jou de keus!

Kies wat past bij jouw interieur

GEWOON OMDAT WE ALLEMAAL VERSCHILLEND ZIJN

InspiratieIdeasonthefloor.com fotografeert en ontwerpt met foto’s eigenzinnige woondecoratie. De liefde en verwondering voor de natuur is altijd de basis waar vanuit ik werk. Zowel als fotograaf en als designer.

Neem een kijkje in de galerijen op thema of ontdek via de homepagina de verschillende mogelijkheden voor je wand- deur- en raamdecoratie.


We love oker geel!

GEWOON OMDAT HET EEN PRACHTIGE KLEUR IS

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×