Sinds september 2019 is Ideasonthefloor.com zakenpartner bij Bol.com.

In dit artikel kom je te weten hoe ik zakenpartner bij Bol.com ben geworden en welke processen daarvoor doorlopen moesten worden. Ook kom je te weten welke artikelen Ideasonthefloor.com verkoopt via het partnerplatvorm. Ook zal ik uitleggen waar je mijn produkten kunt vinden.

Hoe is het zo gekomen?

Ergens in juni 2019 ging de telefoon en kreeg ik een medewerker van Bol.com aan de lijn. Hij vertelde over het zakenplatvorm wat ze aan het uitbreiden zijn. En hij vroeg mij of ik er ook aan wilde meedoen. Ik was nogal blij verrast, want zo makkelijk is mijn website nog niet te vinden. En een grote speler als Bol had mij gevonden. Erg veel doe ik niet aan reclame en marketing, maar toch is mijn website ergens opgepikt. Mijn eerste gedachte was: “Oei, best commercieel en ingewikkeld om aan zo’n grote speler mee te werken” Maar gelukkig was mijn tweede gedachte: “Waarom eigenlijk niet? Het is een fantastische kans om mijn werk aan meer mensen te laten zien en mee te laten genieten van al dat moois in de natuur”

Welk proces moest doorlopen worden?

Zoals mijn website bezoekers misschien weten, werk ik niet met produktfoto’s en een winkelmandje. Ik vind het moeilijk om op die manier zelf een shop op te zetten. Ik kan het uit handen geven, maar dat kost ook erg veel geld. Ook houd ik graag zelf in handen wanneer en hoe ik iets op de website zet. Maar de belangrijkste reden is dat ik wil voorkomen dat er zoveel impulsaankopen gedaan worden. We leven behoorlijk in een wegwerp maatschappij en dat is niet best voor het milieu. Een impulsaankoop is zo gedaan met een winkelmandje. Voor een klant is het een goede service om iets weer kosteloos te mogen retourneren, maar het bedrijf zit met de schade en de kosten. Vaak is een product niet meer verkoopbaar en wat gebeurd ermee? Het moet worden weggegooid. Zonde, al dat heen en weer rijden van de pakketdienst en de verspilling van materialen.

Maar goed, ook ik heb een webshop en wil ook graag beleg op mijn boterham. Dus aan de slag voor Bol. Ik ben begonnen met het samenstellen van produktfoto’s. De textielposter is het enige product dat ik momenteel aanbied. Ik vind het een mooi trendy artikel en de kwaliteit is ook erg goed, zowel van de foto kunst als de gewone foto’s. Aan elk product wordt een EAN code gekoppeld. Bij die EAN code hoort ook de specifieke afbeelding, produktinformatie en prijs. Dit alles ben ik gaan uploaden naar de site van Bol. En voila! De artikelen staan online!

Waar kan ik de produkten vinden?

Ik moet wel bekennen dat alle artikelen nog niet helemaal geordend staan. Bij de textielposter heb je keus uit drie formaten, maar deze staan gekoppeld op kleur. Bol werkt hard om dit probleem op te lossen. De fotokunst heb ik onder schilderijen gezet omdat deze van een heel andere prijscategorie zijn. Deze zijn verkrijgbaar in twee formaten. De meeste zijn wel op die manier aan elkaar gekoppeld.

Helemaal happy als zakenpartner bij Bol.com nodig ik je van harte uit om de button onderaan te klikken en al mijn produkten in één oogopslag te zien. Het is een kleine greep uit de collectie. Wil je alle mogelijkheden zien? Klik dan op de button naar mijn website. Want Ideasonthefloor.com heeft nog zoveel meer in de aanbieding dan alleen maar textielposters. Fotomuren, eigenzinnige raambekleding, deurstickers, spatwanden voor de keuken, enz. En zo nu en dan maak ik een meubel van pallethout.

Zijn er al bestellingen?

De eerste bestellingen zijn al binnen gekomen. En het stond pas een week online. En je kunt je wel voorstellen hoe blij ik daarmee ben. Ik heb gelijk een rondedansje gedaan met mijn dochter. Mijn werk hangt bij iemand aan de muur. Iemand geniet van mijn gemaakte foto’s en dat is toch waar ik dit allemaal voor doe. Ik geniet van het maken van die mooie beelden en jij als klant krijgt daar een stuk van mee. Ik heb niet voor niets een eigen quote op mijn visitekaartje staan.

Nu bedenk ik mij dat die hele quote nog niet eens op mijn website staat. Dat wordt nu wel een keer tijd hè!


“when my eyes see
I am always
left out there
standing in awe”


Marieke van Helden.

Misschien een beetje serieus, maar de natuur is gewoon zo tof. Het is zo vaak zo dat ik daar ergens sta in alle vroegte, of juist laat in de avond en denk: WOW!

Je bent van harte welkom op mijn eigen website of die van Bol.com. Ik zie jouw bestelling ook graag tegemoet.

Benieuwd naar mijn volgende blog? Deze gaat over visuals voor bedrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

×

Hallo!

Tik op het mailadres of houd ingedrukt om te mailen info@ideasonthefloor.com  

Tik op de WhatsApp button in de middelste balk om met mij te chatten.

×